Adatvédelmi nyilatkozat

A Szeretetháló önkéntes honlap internetes oldala az önkéntes munkára jelentkezők (önkéntesek) és az önkénteseket fogadó református egyházi szervezetek (fogadószervezet) közötti kapcsolat kiépítését hívatott elősegíteni a Magyar Református Szeretetszolgálat gondozásában.

A Szeretetháló önkéntes honlapon a regisztrált önkéntesekből egy adatbázis jön létre, amely adatbázist a regisztrált református fogadószervezetek rendelkezésére bocsátja a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön a Szeretetháló önkéntes internet oldalain történő regisztrációval, és a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Magyarországi Református Szeretetszolgálat által létrehozott és gondozott Szeretetháló önkéntes honlap az Ön adatait az önkéntesek és a fogadószervezetek között a kapcsolattartást segítése érdekében a mindenkori hatályos adatvédelmi és adatkezelési jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja, a fogadó szervezetek számára továbbítsa.

Az adatbázisba bejelentkezett személyek adataihoz csak az erre jogosult szervezetek férhetnek hozzá, melyet kizárólag az önkéntes foglalkoztatása céljából használnak fel a regisztrált önkéntesekkel való kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz. Az adatokat harmadik félnek nem adják át.

Az átadott adatokat a Magyar Református Szeretetszolgálat a hatályos jogszabályoknak megfelelően védi, csak rendeltetésszerűen használja, harmadik személynek nem adja át, illetve csak abban az esetben továbbítja harmadik személynek, ha az érintett ehhez külön beleegyezését adja.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését saját maga is el tudja végezni a felületre való belépés után, a teljes törlést a rendszerből pedig kérheti a következő postai címen: 1146 Budapest, Hungária krt. 200. vagy email címen: vad.lilla@jobbadni.hu. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valóságáért felelősséget nem vállalunk.

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat

Aktuálisan futó projektek
Tovább az összes projekthez »
Jelentkezés hírlevélre

Jelentkezz hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess az aktualitásokról!

Közösség
Partnereink