A honlap célja

A Szeretetháló önkéntes honlap létrehozása a református intézmények, missziók, egyesületek, szervezetek, valamint maguk az önkéntesek szükségleteit szolgálja. Az önkéntesek regisztráció után böngészhetnek a környezetükben (vagy távolabb) kínált szolgálati lehetőségek között, az intézmények pedig – szintén regisztrációt követően – folyamatosan tölthetik fel a náluk elvégezhető feladatokat, amelyekre önkénteseket várnak. Az elsődleges cél tehát, hogy önkéntes és feladat megtalálják egymást.

Fontos feladata továbbá az önkéntes-koordinációnak egy egységes adatbázis kiépítése, azaz annak lehetősége, hogy a Magyar Református Egyház önkénteseit egy helyen lehessen számon tartani és elérni.

Az oldalon szeretnénk minél több hasznos információval szolgálni az önkéntességgel kapcsolatban. Így fontos dokumentumokkal, érdekes interjúkkal, írásokkal, hasznos tanácsokkal és tudnivalókkal is folyamatosan bővítjük majd az oldalt. Reményeink szerint sok ezer önkéntes és több száz fogadószervezet munkáját könnyíti meg ez a honlap.

Aktuálisan futó projektek
Tovább az összes projekthez »
Jelentkezés hírlevélre

Jelentkezz hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess az aktualitásokról!

Közösség
Partnereink